Κρέμουρ με συσκευή ανάμειξης δαπέδου/μίκτη αγκύρωσης και ξύστρα, κατασκευασμένο πάνω σε πλαίσιο με κυψέλες ζύγισης. Ο καθαρός όγκος, οι λειτουργικές απαιτήσεις μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία.
Χρησιμοποιώντας τον μίκτη τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.
Η μάζα του τυριού μπορεί να αναμειχθεί μέσω δύο αντίστροφων σπειροειδών μεταφορέων.
Αυτός ο δοχείο αποθήκευσης, ωρίμανσης και μεταφοράς τυριού έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εφαρμογή τυριών που ωριμάζουν σε μεμβράνη.
Αυτό το σύστημα αντιπροσωπεύει μια εντελώς νέα προσέγγιση στη διαχείριση τυριών που ωριμάζουν σε μεμβράνη.
Ο αναμικτήρας τυριού KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από ένα δοχείο, μια αξονική συσκευή ανάμειξης και προσαρμοσμένες συνδέσεις. Η βάση καθώς και η επένδυση ψύχονται και διαθέτουν πυκνά συγκολλημένη μόνωση. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μεταφερθεί εύκολα μέσω συστημάτων ανύψωσης παλετών.
Δοχείο αποθήκευσης με συσκευή ανάμειξης
για μαλακό τυρί
Το δοχείο αποθήκευσης KASAG για μαλακό τυρί διαθέτει μια συσκευή ανάμειξης με αγκύρωμα και ξύστρα, καθώς και μια αντλία στην έξοδο.
Κρεμώδης με αναδευτήρα δαπέδου/αναδευτήρα άγκυρας και ξύστρα, τοποθετημένος σε πλαίσιο με ζυγιστικά στοιχεία.
Χωρητικότητα, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Στον αναμικτήρα τυριού KASAG, η χωρητικότητα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
Η ανάμειξη της τυροκομικής μάζας γίνεται με τη βοήθεια δύο αντίστροφων κοχλιών τροφοδοσίας.
Μάλακας θέρμανσης με μίκτη βάθους/αναδευτήρα με άγκυρα και ξύστρα, εγκατεστημένος σε σκελετό με κυψέλες ζύγισης. Χρήσιμος όγκος, απαιτήσεις λειτουργίας σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη.
Μάλακας τυριών
για το ζύμωμα ζυμών τυριού
Ο χρήσιμος όγκος των μίκτη τυριών KASAG μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις σας.
Η ζύμωση της ζύμης τυριού πραγματοποιείται με τη βοήθεια δύο κοχλιών μεταφοράς με αντίθετη κίνηση.
Ο αναμικτήρας τυριού KASAG διακρίνεται για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη διαφόρων συστατικών. Αποτελείται από έναν δοχείο, ένα κοαξιακό αναδευτήρα και τις προσαρμοσμένες συνδέσεις.
Ο πάτος καθώς και το περίβλημα ψύχονται και είναι εφοδιασμένα με ένα στεγανά συγκολλημένο μανδύα μόνωσης. Ο αναμικτήρας τυριού KASAG μπορεί να μετακινηθεί εύκολα με ένα παλετοφόρο.
Ο δοχέας αποθήκευσης KASAG για λιωμένο τυρί διαθέτει έναν αναδευτήρα αγκύρωσης με ξύστρα και είναι εξοπλισμένος με αντλία στην έξοδο.
Ο αναμικτήρας τυριών KASAG ξεχωρίζει για την ομοιόμορφη και ήπια ανάμειξη των πιο ποικιλόμορφων συστατικών. Αποτελείται από μια δεξαμενή, έναν κοχλία coaxial και ειδικές συνδέσεις για τον πελάτη.
Ο πάτος καθώς και η επένδυση είναι ψυχόμενοι και εξοπλισμένοι με μια σφραγισμένη μονωτική επένδυση. Ο αναμικτήρας φρέσκου τυριού KASAG είναι εύκολος στη μετακίνηση με ένα παλετοφόρο.
Η δεξαμενή αποθήκευσης KASAG για λιωμένα τυριά διαθέτει έναν αναμικτήρα με άγκιστρο και ξύστρα. Είναι εξοπλισμένη με μια αντλία στην έξοδο.